Als je in Velp een taxi nodig hebt…

doorgea

Als je in Velp een taxi nodig hebt…

…dan zijn de reismogelijkheden legio

Wat doe je als je in Velp een taxi nodig hebt? Goede vraag toch? Het eerste wat me te binnen schiet, is een taxi bellen. Want je staat in Velp en wilt er zo snel mogelijk weer weg. Het is maar een klein plaatsje en veel is er niet te doen. Maar het ligt wel aan de rand van nationaal park Veluwezoom en de Gelderse hoofdstad Arnhem. En dan heb je zeker wel goede redenen om in Velp te zijn. Een taxi is van daaruit naar de genoemde plekken zeer betaalbaar. En je reist ook nog eens heel comfortabel. Dus wat doe je als je in Velp een taxi nodig hebt?

… dan ga je naar Arnhem…

…en bezoek je een museum, zoals het Watermuseum. Een zeer leuk museum met unieke activiteiten voor het hele gezin. Het heeft een vaste tentoonstelling van meer dan 50 interactieve presentaties. Hier leer je alles over water. Ook zijn er wisseltentoonstellingen, een Waterlab en een Waterwerkplaats, is er een informatiecentrum en spel genaamd ‘Als Ons Water Stijgt’, een Waterspeelplaats, filmzalen en, zeker niet onbelangrijk, een Grand Café. Alles wat je nodig hebt dus voor een spetterend dagje uit! Of je gaat naar het Nederlands Openluchtmuseum. Door middel van authentieke gebouwen, unieke voorwerpen en verhalen wordt je meegenomen op een reis door de tijd, van twee eeuwen geleden tot het heden. In het museum kom je ‘echte’ ambachtslieden, boeren en andere bewoners uit het verleden tegen. Zij vertellen je graag over hun leven. Ook voor lekkere poffertjes met poedersuiker, een verse krentenbol of ouderwetse snoepjes ben je bij het Openluchtmuseum aan het juiste adres. En natuurlijk mag je een ritje in de historische tram niet vergeten!

… dan ga je naar Nationaal Park Veluwezoom

Kies je liever voor rust en ongerepte natuur? Dan vindt je vlak bij Velp het prachtige natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom. Maar Liefst 5.000 hectare groot en onderdeel van de ‘grote’ Veluwe. Wandel en struin door ongerepte natuur van bossen, heidevelden, zandverstuivingen en heuvels. Op zonnige en heldere dagen is het van de bekende Posbank zelfs mogelijk om Duitsland te zien! Je komt helemaal tot rust in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Dus wat doe je als je in Velp een taxi nodig hebt? Dan ga je vanuit Velp uitgebreid shoppen in Arnhem of cultuur snuiven. Of je gaat heerlijk de natuur in. Lekker hoor!

Meer weten over evenementen, workshops, uitjes of activiteiten? Neem gerust contact op voor interessante tips.

doorgea

Dating in Zwolle

Tips om uw relatie te verbeteren

Een veel voorkomend probleem in relaties zijn die vervelende en onzinnige ruzies. Vaak gaan ze over de kleinste dingen. Dit maakt de sfeer tussen u en uw partner onaangenaam. Herkent u dit? Zit uw relatie ook in een dipje en weet u niet hoe u uw relatie weer op de rails krijgt? In dit blog geven wij u dating ideeën in Zwolle voor u en uw partner, zodat u (hopelijk) weer opnieuw de verliefdheid ervaart.

Ontsnap uit een escape room

De ideale manier om uw relatie te testen met dating in Zwolle is door het doen van een escape room. Samen met uw partner zit u opgesloten in een ruimte die u alleen kunt verlaten door verschillende puzzels op te lossen. U moet dus goed samenwerken en communiceren met uw partner. Lukt dit goed? Dan is de eerste stap gezet!

Maak een romantische wandeling

Een ander idee voor dating in Zwolle is een wandeling door het park. Dit klinkt heel cliché, maar tijdens het wandelen zijn veel mensen opener over hun gevoelens. Neem uw partner meer voor een lange wandeling en praat over alles wat er in jullie opkomt. Zoek vervolgens onderweg een mooi plekje uit en neem plaats op een kleedje met lekkere hapjes en drankjes. Kijk elkaar diep in de ogen aan en kruip knus tegen elkaar aan. Hierdoor haalt u de romantiek weer terug.

Werkt dating in Zwolle niet?

Heeft u al verschillende dates met uw partner geprobeerd, maar lost dating in Zwolle niet jullie problemen op? Wellicht heeft u relatietherapie nodig. Door middel van professionele hulp en adviezen leert u uw partner weer waarderen, en andersom, door beter met elkaar te communiceren. U leert uw partner beter begrijpen, waardoor jullie beiden gelukkiger worden in de relatie.

Heeft u nog leuke dating tips in Zwolle? Deel ze met ons via het contactformulier!

doorgea

Gellak laten aanbrengen door een nagelstyliste

Laat jouw gellak aanbrengen door een nagelstyliste in Den Haag

Woon je in Den Haag en ben je van plan om je nagels weer eens mooi te laten doen, ga dan eens voor gellak die je eenvoudig laat aanbrengen door een nagelstyliste in jouw buurt. Ben je nog niet zo bekend met gellak? In dit artikel lees je hoe het aanbrengen hiervan door een nagelstyliste in zijn werk gaat.

Gellak betekent kwaliteit en gemak

Kiezen voor gellak betekent kiezen voor kwaliteit en gemak. Je hoeft deze lak namelijk maar één keer goed te laten aanbrengen door een nagelstyliste, en het blijft maar liefst 14 dagen prachtig zitten, zonder te gaan schilferen of zijn glans te verliezen. Zo geniet je zonder moeite of stress van een prachtig en langdurig resultaat. Een mooi bijkomend voordeel is het feit dat deze lak dikker en steviger is dan gewone nagellak, maar je nagels niet veel dikker maakt zoals bij kunstnagels. Kortom, gellak laten aanbrengen door een nagelstyliste in jouw buurt in Den Haag betekent mooie, verzorgde nagels van hoge kwaliteit.

Gellak aanbrengen door een nagelstyliste: zo gaat dat

Veel nagelsalons in Den Haag werken inmiddels met gellak, en deze laten aanbrengen door een nagelstyliste gaat volgens een vaste methode. Net als bij traditionele soorten nagellak worden je nagels eerst voorbereid, waarna er één of meerdere basislagen worden aangelegd. Na iedere laag laat je je nagels drogen in een speciale LED-lamp, waarin de gellak al na een minuut is uitgehard en je nagels klaar zijn voor de volgende laag: een mooi en trendy kleurtje. Ten slotte kan het geheel worden afgemaakt met een topcoat, en voilá: klaar zijn je nagels voor de komende twee weken. Je gellak laten aanbrengen door een nagelstyliste in Den Haag is dus een eitje!

Loop eens binnen bij een nagelstyliste bij jou in de buurt

Ben jij ook enthousiast geworden over gellak nagels, loop dan eens binnen bij een nagelstyliste bij jou in de buurt in Den Haag, en je komt gegarandeerd weer naar buiten met de mooiste nagels!

Heb je nog vragen, of wil je zelf nog tips en ervaringen over gellak delen? Laat dan een berichtje achter via ons contactformulier.

doorgea

Taxi en RIVM

Veilig met de taxi op pad in Nijmegen

Met de taxi naar uw meeting

Bent u direct op zoek naar een betrouwbaar en Corona veilig taxibedrijf in Nijmegen? Omdat u een belangrijke meeting op het werk heeft dat niet vanaf huis gehouden kan worden? Een taxibedrijf dat u snel naar uw bestemming kan brengen is dan gewenst. Maar hoe vindt u een betrouwbaar en Corona veilig taxibedrijf in regio Nijmegen? In dit blog leest u meer hierover, wij geven u graag handige taxi tips. Lees snel verder voor meer informatie!

Taxibedrijven en RIVM

De meeste taxibedrijven in Nederland volgens netjes de RIVM richtlijnen, zodat de kans op een Corona besmetting in de taxi nihil blijft. Taxichauffeurs letten in deze tijden namelijk extra op het desinfecteren van deurknoppen en het toepassen van spatschermen. Op die manier wordt er alles gedaan om een eventuele besmetting te voorkomen. Ook moet u er zelf op letten dat u geen gezondheidsklachten heeft die kunnen linken met Corona. Voelt u zich verkouden of heeft u koorts? Bestel dan geen taxi en blijf thuis. Alhoewel de taxi een veilige omgeving is en u bijna tot geen kans heeft tot een besmetting, kunt u niet op uw werk naar de meeting.

Met de taxi naar de teststraten

Wilt u uzelf laten testen, maar heeft u geen vervoer om bij de Corona teststraten te komen? Dan kunt u in overleg met het taxibedrijf vragen of zij u willen brengen. Neem in dat geval altijd een mondkapje mee en desinfecteer uw handen. Een mondkapje in de taxi opdoen wordt geadviseerd. De taxi kan u dan zowel brengen als veilig thuis afzetten, u hoeft zich geen zorgen te maken.

Een zakelijke taxi vinden

Heeft u een taxi nodig in Nijmegen? Dan kunt u altijd het beste contact opnemen met een taxibedrijf in uw buurt. Neem contact op met uw taxibedrijf wanneer u vragen heeft over de RIVM richtlijnen of andere onderwerpen. Of neem contact met ons op. De taxi als veilig vervoer naar uw werk of richting de Corona test straten.

doorgea

Verwen jezelf in de zomer met een pannenkoek

Uitje in eigen land

Helaas zit het er voor veel mensen dit jaar niet in om op vakantie te gaan. Daarom vieren veel mensen dit jaar vakantie in eigen land. Onze toeristische hoofdstad is hier een populaire bestemming voor. Zo kan je een bezoek brengen aan verschillende musea, zoals het Rijksmuseum en het Moco Museum. Ook kan je een dag rondstruinen door de Negen Straatjes of picknicken in het Vondelpark. Wanneer je de drukte van de binnenstad liever vermijdt kan je denken aan een uitje in de omgeving van Amsterdam. Denk aan de kustplaatsen Bloemendaal aan Zee en Zandvoort. Of het unieke Vuurtoreneiland. Voor een vakantiedag in eigen land heb je energie nodig. En waarvan krijg je meer energie dan van lekker eten? Maak je vakantiedag dag compleet met een lekkere lunch met pannenkoeken.

Voor groot en klein

Bij Moak Pancakes maak je een vakantiedag in eigen land compleet. Dit pannenkoekenrestaurant is namelijk voor groot en klein. Zo serveren ze naast heerlijke pannenkoeken ook glazen champagne! Ga je voor The Ice Ice Baby pannenkoek, met Saffraan pistache ijs? Of liever voor The G.o.o.d. Morning, met frisse Griekse yoghurt en aardbeien? De pannenkoeken zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Zo zijn alle pannenkoeken zout- en suikervrij. Daarnaast worden ze gemaakt van biologisch tarwemeel, waardoor meer voedingsstoffen behouden worden. Liever een vegan pannenkoek? Ook deze staan op de kaart. Zo zit er voor iedereen wel wat bij. Het ideale uitje met je vrienden of familie.

Meerdere locaties

Maak je vakantiedag in eigen land compleet met pannenkoeken bij Moak Pancakes in Amsterdam. Je kan terecht bij drie locaties: in het centrum, Amsterdam West en De Pijp. Zo hoef je nooit ver te lopen na je bezoek aan een museum of het park. Ondanks dat er dit jaar wellicht geen vakantie in zit, kan je toch je vakantie vieren in eigen land. Wil je meer tips voor uitjes in eigen land? Bijvoorbeeld in het rustgevende Nijmegen? Lees dan ook het blog over uitjes in Nijmegen.

doorgea

Leuke activiteiten voor een bedrijfsfeest

Tips voor een geslaagd bedrijfsfeest

Zit je in de evenementencommissie van je bedrijf voor het organiseren van het bedrijfsfeest van dit jaar? Dan wacht je een lastige, maar zeker ook dankbare taak. Op een mooie locatie voor een bedrijfsfeest is het feest al voor de helft geregeld. Als je daarbij dan ook nog de leukste activiteiten voor een bedrijfsfeest hebt, is je missie geslaagd. Lees in dit blog wat voor veel mensen de leukste activiteiten voor een bedrijfsfeest zijn.

Bedrijfsfeest voor kleine en grote groepen

Ongeacht of je werkt bij een groot of een klein bedrijf, het is altijd moeilijk om het tijdens een bedrijfsfeest iedereen in een groep naar de zin te maken. Het leuke van werken met je collega’s is dat iedereen verschillend is, maar die verschillende interesses zorgen er ook voor dat iedereen buiten het werk andere dingen leuk vindt. De leukste activiteiten voor een bedrijfsfeest vind je dan ook meestal bij een evenementenorganisatie. Die hebben ervaring met concepten die wel of niet goed werken bij een zeer gemêleerd gezelschap. Zij hebben dan ook altijd activiteiten die iedereen wel leuk vind om te doen.

Wat zijn leuke activiteiten voor uw bedrijfsfeest?

Welke activiteiten vinden de meeste mensen dan leuk om te doen? Dat loopt echt enorm uiteen. Heel populair zijn activiteiten als luchtbuks schieten, Segway rijden, of fourwheeldrive crossen. maar ook een anti-slipcursus en quadrijden tovert bij iedereen een lach van oor tot oor tevoorschijn. Veel bedrijven kiezen voor een arrangement dat bestaat uit twee activiteiten met daartussenin een half uur pauze. Kies bijvoorbeeld voor een spannende escaperoom en daaropvolgend een ontspannende scooter tour. En ‘s avonds is er dan een gezellig diner met aansluitend een feestelijke quiz of bingo. Dat belooft lachen, gieren en brullen te worden!

Kies een mooie locatie voor een bedrijfsfeest

Zoals eerder gezegd is,naast de activiteiten, de locatie van het bedrijfsfeest best belangrijk. Maar als je kiest voor een avontuurlijk bedrijfsfeest, weet je zeker dat je automatisch ook een mooie locatie voor het feest gekozen hebt. Dat komt de sfeer op het feest, en later op je werk, uiteraard alleen maar ten goede.

doorgea

Midweekje ertussenuit tijdens de coronacrisis? Wij geven tips!

Even lekker weg

Bent u het binnenzitten door de coronamaatregelen ook helemaal beu? Kunt u niet wachten totdat u er weer even tussenuit mag? Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Gelukkig worden de maatregelen steeds meer versoepeld, en kan een lekker midweekje weg weer ingepland worden. Laat u met de taxi naar een Van der Valk hotel rijden, en geniet van de leuke uitjes in eigen land.

Reizen met een taxi

Voor uw midweekje weg is het zeker in de huidige periode aan te raden om een taxi te nemen van en naar uw Van der Valk hotel, of u nu een heel dagje uit gaat of slechts naar een leuke cocktailbar gaat. Daar zijn twee redenen voor. Ten eerste is een taxi een heel stuk veiliger dan het openbaar vervoer. Nu steeds meer plekken open gaan, wordt het in het OV ook steeds drukker. Door met een taxi te rijden, vermijdt u die drukte. De tweede reden is dat veel plekken waar u een dagje weg wilt gaan strakke tijdsschema’s hanteren. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat er niet te veel bezoekers in een keer naar binnen gaan. Het is dan ook belangrijk om op tijd aan te komen. Met het OV bestaat er altijd de kans op een vertraging, of dat u een overstap mist.

Coronamaatregelen in Nederland

Hoewel steeds meer plekken open gaan nu de coronamaatregelen versoepeld worden, betekent dat niet dat alles weer meteen ‘normaal’ is. Veel plekken hanteren hun eigen regels. Denk hierbij onder andere aan:

  • Het vooraf reserveren van plekken. Zo is een theater bijvoorbeeld slechts open voor 30 mensen tot 1 juli, en voor 100 mensen vanaf 1 juli.
  • Een kaartje kopen voor een bepaald tijdstip. Wilt u bijvoorbeeld naar de dierentuin, dan koopt u een kaartje voor een tijdstip om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk in het park zijn.
  • De plek zelf is open, maar de horecagelegenheden zijn gesloten.
  • Groepsbezoeken zijn niet toegestaan.
  • Excursies of rondleidingen zijn geannuleerd.
doorgea

De beste cocktails vind je in De Pijp

Nergens in Amsterdam betere cocktails

Wij zijn voorturend op zoek naar leuk uitjes voor een vriendenfeest of een bedrijfsuitje. Dat is veel werk, maar vooral ook leuk werk. Zo zijn we in Amsterdam op zoek gegaan naar de plek waar je de lekkerste cocktails kunt drinken en waar je ook nog weet wat je drinkt. Onze conclusie is tweeledig: ten eerste, een cocktailbar vinden in Amsterdam is geen kunst. En ten tweede, een goede cocktailbar vinden is wel lastig. Maar toen dat eenmaal gelukt was kwamen we tot de slotsom: in Amsterdam drink je de beste cocktails in De Pijp. Je leest er hieronder meer over.

De lekkerste cocktails van Nederlandse bodem

Is het voor werk of privé? Dat maakt eigenlijk niet uit. Een topavondje met vrienden of collega’s in Amsterdam beleef je in de Amsterdams Pijp. Een wijk die sowieso als zeer bruisend bekend staat. En als je met vrienden of collega’s in die bruisende Pijp de leukste cocktailbar van de stad bezoekt, zit je echt gebakken. Zoals gezegd vonden wij na veel speurwerk – en iets te veel late avonden – de perfecte cocktailbar met de beste cocktails in De Pijp. Ze hebben er een uitgebreid assortiment tot de verbeelding sprekende cocktails met illustere namen als Gin & Tonic, Pornstar Martini, Dark & Stormy en Espresso Martini. Veel van deze cocktails gaan overigens ‘undercover’ met namen als Ginnegapper, Habbelebabs, Rauwdouwer en Gleuvenrijder. Goede Nederlandse namen voor cocktails die bestaan uit drankjes van voornamelijk Nederlandse distilleerderijen.

Amsterdamse cocktails zonder al te veel poespas

In Amsterdam houden ze niet van blaaskaken met veel poespas. De poespas is er in de cocktails in De Pijp dan ook uitgelaten. Wel voldoen ze aan de Amsterdamse wetmatigheden met de benamingen heroïsch, heldhaftig en eigenzinnig. In deze cocktail bar drink je dus vooral stijlvolle cocktails die zonder al te veel bravoure zijn samengesteld.

Workshop cocktails maken

Als je de beste cocktails in De Pijp eenmaal geproefd hebt, wil je ze misschien ook wel zelf kunnen maken. Volg dan met je gezelschap een inspirerende workshop cocktails maken. Je hebt gegarandeerd een gezellige avond. Vind je een workshop cocktails maken iets te spannend voor een uitje met je collega’s? Dan hebben wel een aantal andere tips voor een workshop op onze site in de aanbieding. Wat dacht je van een creatieve workshop of een eet- en drinkworkshop. Ook hartstikke leuk!

doorgea

Gevarieerd aanbod vegetarisch eten thuis laten bezorgen

Dagje zonder vlees kan prima, ook voor thuis

Even lekker uit eten gaan zit er tijdelijk niet in. Vervelend, maar niet onoverkomelijk. Omdat ze je tijdelijk niet in hun gezellige restaurant aan de Rotterdamse Hartmansstraat kunnen ontvangen, hebben ze bij Gastrobar Hartig een heerlijke delivery & take away kaart met een ruime keuze vegetarisch eten samengesteld. Ook de vegetariër kan dus lekker vegetarisch eten thuis laten bezorgen. Als jij het thuis gezellig maakt, zorgen ze er bij Gastrobar hartig voor dat je van hun shared diner gerechten kunt genieten in je eigen thuisrestaurant. Dus zoek een leuk plekje uit en bestel maar vast.

Lekker vegetarisch eten in je thuisrestaurant

Corona of geen corona? Laat die anderhalve meter samenleving maar even lekker voor wat ie is. Vanmiddag of vanavond houd je je in Rotterdam lekker aan het advies van thuisblijven en ga je genieten van een heerlijke lunch of diner met de lekkerste gerechtjes uit de wereldkeuken van Gastrobar Hartig. Wil je graag vegetarisch eten? Uitstekende keuze. Op de kaart vind je genoeg lekkere en voedzame gerechten voor de vegetariër. Liever een dagje geen vlees, of een combinatie van vis, vlees en vegetarisch eten? Het is allemaal mogelijk.

Vegetarische lunchgerechten

Alle vegetarische gerechten van Gastrobar Hartig op de delivery & take away kaart zijn van topkwaliteit. Wil je lekker vegetarisch lunchen? Ze hebben zeer rijk belegde broodjes met diverse soorten kaas, sla en met verrassende garnituur. Ook heerlijk zijn de caprese- en pastasalade. Wat we zeker even willen noemen is de bijzondere vegan wrap. Maar pas op dat je daar je vingers niet bij op eet!

Vegetarisch dineren

Het is werkelijk fantastisch dat je in deze tijden toch ‘s avonds ook thuis lekker vegetarisch kunt eten, waarbij je kunt kiezen uit diverse gerechten. Dan kun je eens wat vaker bestellen. Begin bijvoorbeeld met een lekker soepje, doe daarbij een heerlijke salade en wat smakelijke bijgerechtjes. Maak je het jezelf graag gemakkelijk? Dan kunnen we je het vega menu van harte aanbevelen. Zo hoef je nergens meer over na te denken, en heb je een compleet menu voor een gezellig dineetje thuis.

Bestellen en afhalen

Gastrobar hartig bezorgt tot 6 km rondom het restaurant, dagelijks tussen 16:30 en 21:30 uur. Afhalen mag uiteraard ook. Dat kan tussen 11:00 en 21:30 uur. Stuur ze even een mailtje als je een lekker ontbijt of lunch van wilt ontvangen! Weet jij ook goede thuisbezorgtips met lekker vegetarisch eten of andere heerlijke gerechten? Neem contact met ons op en we plaatsten ze op onze website

doorgea

Duik Amsterdam in met een Amsterdamse cocktail

Het Oud-Hollandse Amsterdam proef je in moderne cocktails!

Wanneer je in Amsterdam een drankje gaat doen is het natuurlijk ook leuk als dat echt Amsterdamse cocktails zijn. Dan kom je pas echt in Amsterdamse sferen! Lees er hier meer over.

Wat is nou een echt Amsterdamse cocktail?

Voor Amsterdamse cocktails worden vooral echt Hollandse likeuren en dranken gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jenever, likeuren uit de Jordaan en Beerenburg. Iedereen denkt altijd dat dit likeurtje uit Friesland komt, maar niets is minder waar! Kruidenhandelaar Hendrik Beerenburg bedacht een medicinaal mengsel dat hij oploste in brandewijn of jenever. Dat deed het al snel goed onder schippers, en zo belandde het in Friesland. Maar oorspronkelijk is het dus een écht Amsterdams drankje. Het recept is overigens nog steeds een van de best bewaarde geheimen in drankenland.

Effe normaal blijven doen

Cocktails drinken klinkt natuurlijk heel fancy, maar in Amsterdam kan dat gelukkig ook heel gewoon, zonder die “kouwe kak”. Zo krijg je stijlvolle cocktails, maar zonder de pompeusheid. Natuurlijk voornamelijk Nederlands gedistilleerd. Tegenwoordig werken veel bars in Amsterdam met lokale streekproducten. Zo maak je je Amsterdamse cocktail dus helemaal af met bijpassende Hollandse hapjes als droge worst, Amsterdamse kazen of natuurlijk Oud-Hollandse bitterballen.

Ook leuk: een cocktailworkshop!

Bij veel bars in Amsterdam kun je ook een Amsterdamse cocktailworkshop doen. Superleuk als uitje met je vrienden of collega’s. Dan leer je van alles over de lokale Amsterdamse dranken, maak je zelf cocktails en drink je deze natuurlijk ook gezellig samen op! Zoek dus snel een leuke cocktailbar in Amsterdam op om lekkere Amsterdamse cocktails te drinken of een cocktailworkshop te doen. Proef het échte Amsterdam!