Voetbalwedstrijd pakken in het buitenland

doorgea

Voetbalwedstrijd pakken in het buitenland

Eenvoudig voetbalreizen boeken

Wil je er even echt een aantal dagen uit zijn, gewoon even helemaal weg, en wil je naar het buitenland? Kies je dan voor een paar dagen strand aan de Spaanse Costa, bezoek je een museum of ga je lekker shoppen in een leuke stad? Waarom dan geen voetbalreis?

Zie je helden in het echt

Wanneer je van voetbal houdt moet je dat echt een keer hebben gedaan. De sfeer bij een buitenlandse voetbalwedstrijd is totaal anders dan in Nederland. En je hebt de kans om de sterren die je normaal gezien alleen op de televisie ziet, eens in het echt aan het werk te zien.

Kaartjes, tickets, overnachting

Natuurlijk moet er ook het één en ander geregeld worden wanneer je in het buitenland een wedstrijd wilt bezoeken. Kaartjes voor de wedstrijd, een plek om te overnachten en wie weet nog vliegtickets. Wanneer je alles voor je voetbalreis zelf moet gaan regelen, kun je niet ‘zomaar even weg’, want dat vergt het nodige onderzoek. Want je wilt natuurlijk wel hotels en prijzen vergelijken.

Een toegangsticket kopen voor je voetbalreis is helaas niet zo makkelijk. De tussenhandel drijft de prijzen enorm op. Je zult dus echt goed moeten zoeken naar een betaalbaar ticket en hopen dat je niet bedonderd wordt. Vervolgens moet je zorgen dat alles rondom je voetbalreis netjes op elkaar aansluit, zodat je maandag gewoon weer op de zaak kunt zijn.

Voetbalweekend snel regelen?

Wat je ook kunt doen is een pakketreis boeken bij een bureau dat voetbalreizen organiseert. Natuurlijk betaal je dan ook een ‘fee’ voor hun diensten, maar het scheelt een boel uitzoekwerk en geregel. Binnen een paar minuten is je voetbalreis geregeld en kun je bij wijze van spreken meteen je koffer pakken. Is dat niet makkelijk? Zoek een betrouwbaar bedrijf uit dat voetbalreizen tegen redelijke tarieven verkoopt, dan zit je voor je het weet te genieten in het stadion.

Wat leuk is om gewoon in Nederland te doen, is een workshop cocktails maken.

Over de auteur

gea administrator

Geef een reactie