Workshops

Wanneer je iets met je vriendengroep, familie, of kennissen wilt doen kan een workshop volgen erg interessant zijn. Er zijn diverse soorten workshops in diverse categorieën. Denk maar aan workshops met eten of drinken, beauty, actieve en sportieve workshops, workshops met dieren of workshops waarbij je erg creatief kan zijn. Bij workshops creëer je net als bij evenementen een band met de personen waarmee je het volgt, en je kunt hierbij ook nog wat leren. Bij Geen steek te ver krijg je meer informatie en voorbeelden van workshops die jij kunt volgen.

Beauty workshops

Een andere leuke workshop om te volgen is een beauty workshop. Dit is meer een workshop voor dames, maar de mannen mogen natuurlijk ook gewoon mee! Het is erg leuk om te doen met een vriendinnengroep of de vrouwen van je familie. Bij dit online blog van Geen steek te ver ontvang je voorbeelden en ervaringen van mensen die een beauty workshop hebben gevolgd.

Beauty workshops

Iedereen heeft zijn eigen manier van zich op maken, kledingstijl en haarstijl. Sommige houden van veel make up, en andere van weinig. Sommige houden van donkere kleding, andere van kleurrijk. Bij bijvoorbeeld een make up workshop of een fashion workshop kun je het oneens zijn met de workshopgever, maar het is interessant om een andere stijl te leren kennen. Oudere vrouwen weten soms ook niet goed hoe make up het beste aangebracht kan worden. Jongeren kijken hiervoor filmpjes op YouTube. Meer informatie ontvangen over make-up aanbrengen is dan leuk en leerzaam. Ook is het super grappig om elkaar op te maken, terwijl sommige dit niet zo goed kunnen.

Steeds populairder word de workshop parfum maken. Ik wist zelf eerst niet dat dit mogelijk was. Dankzij een inzending weet ik het nu. Zelf ben ik een parfum freak, dus ik zou dit super leuk vinden. Bij een workshop parfum maken kun je jouw eigen geur creëren. Deel jouw lievelingsgeur op het online blog van Geen steek te ver.

Actieve workshops

Actieve workshops zijn leuk om met welke leeftijd dan ook te volgen. Je kunt bijvoorbeeld een workshop vlotbouwen, boogschieten, dansen, schermen of survivallen volgen. Als dit nieuw voor je is dan leer je er wat van. Het is leuk om samen actief bezig te zijn. Ook is een workshop waarbij je een bootcamp volgt erg leuk met een groep. Lekker samen werken en zweten in de buitenlucht.

workshops actief

Heb jij meer vragen of suggesties over bijvoorbeeld een workshop met eten en drinken, een actieve workshop, een creatieve workshop, een beauty workshop of een fashion workshop neem dan even contact op met Geen steek te ver. Wij luisteren graag naar jouw mening en geven graag advies over de workshop die jij wilt volgen. Heb jij meer interesse in workshops, uitjes, evenementen of activiteiten? Kijk dan even verder op dit blog van Geen steek te ver.

Onderstaande vind je blogs die ingezonden zijn door iemand die een workshop bijgewoond heeft. Zij willen graag deze ervaringen met je delen.