Evenementen

Heb je interesse in het organiseren van evenementen? Dan ben je bij Geen steek te ver aan het juiste adres. Op mijn online blog website vindt je diverse voorbeelden van evenementen, workshops, activiteiten en uitjes. Wij geven jou de inspiratie om top evenementen te organiseren. Heb jij zelf eens goede evenementen bijgewoond? Deel dan hier je verhaal. Neem contact op met Geen steek te ver. Wij posten jouw verhaal over evenementen graag!

Bedrijfsuitje

Wil je graag evenementen organiseren voor je bedrijf? In dit blog van Geen steek te ver geven wij een aantal voorbeelden van een bedrijfsuitjes, en we posten voorbeelden van bedrijf uitjes die ingezonden worden. Wij geven u graag advies en meer informatie over verhalen met daarin suggesties voor evenementen. Bereid je goed voor op welk evenement je wilt bezoeken en bekijk dit online blog van Geen steek te ver.

evenementen picknick

Wanneer het budget wat ruimer is kun je de mogelijkheden voor een evenement vergroten. Een bedrijf bij ons uit de buurt zijn als bedrijfsuitje gaan bowlen en erna gourmetten. Dit kon beide op dezelfde locatie. De kosten hiervoor zijn een aantal bowlingbanen, en gourmet per persoon. Als je dit als bedrijfsuitje doet hebben de medewerkers zeker een top avond. Een leuk activiteit en eten is nooit verkeerd om te doen als bedrijfsuitje. Wil je graag eet informatie over een evenement voor een ruimer budget? Geen steek te ver adviseert je graag.

Feest evenementen

Wanneer je een evenement wilt organiseren is een feest altijd leuk. De gelegenheid is niet eens belangrijk, het is altijd tijd voor een feestje! Wanneer je met je bedrijf een feest als bedrijfsuitje wilt geven is het budget ook belangrijk. Een locatie huren is vaak best prijzig. Je kunt dan op het feest een aantal consumpties geven en de rest op eigen kosten, of het drinken p.p. afkopen. Wanneer je het p.p. afkoopt loopt de prijs erg omhoog. Kies daarom voordat je begint met het organiseren van je evenement een budget.

Evenementen feest

Een feest als bedrijfsuitje is een erg leuk evenement. Iedereen kan elkaar beter leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een aantal drankjes komt iedereen ook meer los en heb je samen een super avond. Een evenement bezoeken zoals festivals is natuurlijk ook super tof. Je ziet de beste artiesten optreden. Vooral in de zomer is het leuk om naar festivals te gaan omdat het dan erg mooi weer is. Zo kun je genieten van top muziek, de zon en lekkere drankjes.

Wil jij graag meer voorbeelden hebben van evenementen? Of meer informatie en voorbeelden over specifieke evenementen? Neem dan contact op met Geen steek te ver. Wij adviseren je graag over evenementen, activiteiten, uitjes en workshops. Ook ontvangen we graag uw ervaringen om te plaatsen op ons online blog Geen steek te ver.

Hier onder vind je ingezonden blogs over evenementen!