Activiteiten

Wil jij graag een activiteiten organiseren of huren voor jouw bedrijfsuitje, teamuitje, met je vriendengroep, familie of voor een andere gelegenheid? Doe dan wat inspiratie op in dit online blog Geen steek te ver. Wij delen ervaringen van mensen die een bepaald activiteit hebben bijgewoond. Wanneer je ook interesse hebt in workshops, uitjes of evenementen, of een ervaring wilt delen bekijk dan ook even de andere pagina’s van deze website. Neem contact op met geen steek te ver via het contactformulier!

Soorten activiteiten

Er bestaat enorm veel activiteiten om te doen. Het is een heel erg breed onderwerp. Een familiespel kan gezien worden als activiteit, maar een vlot bouwen en in het water gaan ook. Een middagje touwtje springen of een middag op een survival baan. De prijzen variëren ook erg. Je kunt een activiteit dus net zo groot, klein, duur of goedkoop maken als jij zelf wilt. Wanneer je een budget hebt is het erg leuk om ergens heen te gaan, bijvoorbeeld bowlen of naar een bioscoop.

activiteiten sumoworstelen

Er zijn veel bedrijven die benodigdheden verhuren. Zo kun je bijvoorbeeld een luchtkussen huren. Het is zelfs mogelijk om activiteiten te huren met een begeleider, materialen, uitleg en een locatie all-in. Je kunt dus activiteiten die jouw voorkeur hebben ergens op locatie gaan doen, maar je kunt ze ook huren en het op eigen locatie doen. Het is niet eens nodig om iets te huren. Bijvoorbeeld een zeskamp is ook leuk en gemakkelijk als je zelf wat dingen bij elkaar zoekt. Een parcours is makkelijk gemaakt.

Contact met geen steek te ver

Op deze pagina van Geen steek te ver heb je diverse voorbeelden en inspiraties van activiteiten gekregen. Heb jij zelf suggesties of een leuk verhaal om te delen? Neem dan contact op met Geen steek te ver. Wij plaatsen jouw ervaringen graag. Ook wanneer je advies over workshops, uitjes of evenementen wenst kun je contact opnemen met Geen steek te ver!

Activiteiten

Geen steek te ver

Hier onder vind je ingezonden blogs over specifiek bijgewoonde activiteiten!