Uitjes

Wil jij graag een uitje organiseren, bijvoorbeeld als bedrijfsfeest of gewoon zomaar een dagje uit met het gezin of vrienden? Neem dan een kijkje op deze blogwebsite Geen steek te ver. Wij informeren u over uitjes, evenementen, workshops en activiteiten.

Dagje uit met NS

Er zijn een aantal organisaties waarbij je een uitje in zijn geheel kan kopen. Dat is handig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan NS. Zij verkopen dagjes uit waarbij de treintickets en de entreeticket er bij in zitten. Dit is echt gemaakt voor het gemak. Zij hebben ook acties voor reistickets. Bijvoorbeeld een retourtje naar Amsterdam met koffie en een lekker tussendoortje inbegrepen. Dit is fijn voor als je een dagje uit wilt gaan shoppen. Dit is voordeliger dan de reiskosten apart kopen.

Dagje uit NS

Dagje uit ANWB

Dagje uit met ANWB

Ook de ANWB hebben verschillende aanbiedingen voor dagjes uit. Deze aanbieding is alleen voor leden van de ANWB. De aanbiedingen bestaan uit korting bij uw entree. Er zijn verschillende soorten dagjes weg zoals een uitje naar een pretpark, museum, natuurgebied, theater of boerderij.

Een dagje uit naar een stad om te gaan winkelen is altijd leuk. Voorbeelden van uitjes vind je hier bij Geen steek te ver. Een voorbeeld is lekker shoppen en op een terras zitten. Maar als je met het gezin ergens heen wilt is het ook leuk om ergens anders naartoe te gaan. Neem je kinderen een dagje mee naar de dierentuin, ga naar een speeltuin of bezoek een zwembad. Wanneer het weer mee zit heb je een super fijne dag. Helaas zijn buitenactiviteiten minder leuk wanneer het weer niet zo goed is. Check daarom vooraf de weersverwachting.

Geen steek te ver

Alles is mogelijk bij jouw dagje uit

Uitjes kosten niet altijd geld. Als je kiest om een boswandeling te maken, een gratis museum te bezoeken, of om monumenten te bezoeken kost dit je niks. Je kunt je uitjes net zo plannen als jij zelf wilt. Het kan veel of weinig kosten, alles naar wens.

Wanneer je uit wilt met je vrienden kun je een terrasje pakken of een discotheek bezoeken, maar je kunt ook een keer voor wat anders kiezen zoals een karaoke bar bezoeken of een dagje gokken in een casino. Denk je weleens ‘wat te doen vandaag’? Uitjes kunnen heel simpel zijn en iedere dag kun je nog beslissen om een dagje uit te gaan. Bekijk dit blog van Geen steek te ver om inspiratie op te doen. Wanneer je een uitje hebt gehad horen we graag jouw mening over het uitje. Zo houden we Geen steek te ver up-to-date en realistisch. Neem contact op voor meer informatie of advies over uitjes, evenementen, activiteiten of workshops bij jou in de buurt.

Circus uitje

Hier beneden vind je blogs die ingezonden zijn door iemand die graag zijn verhaal wilt delen over uitjes!