Verwen jezelf in de zomer met een pannenkoek

doorgea

Verwen jezelf in de zomer met een pannenkoek

Uitje in eigen land

Helaas zit het er voor veel mensen dit jaar niet in om op vakantie te gaan. Daarom vieren veel mensen dit jaar vakantie in eigen land. Onze toeristische hoofdstad is hier een populaire bestemming voor. Zo kan je een bezoek brengen aan verschillende musea, zoals het Rijksmuseum en het Moco Museum. Ook kan je een dag rondstruinen door de Negen Straatjes of picknicken in het Vondelpark. Wanneer je de drukte van de binnenstad liever vermijdt kan je denken aan een uitje in de omgeving van Amsterdam. Denk aan de kustplaatsen Bloemendaal aan Zee en Zandvoort. Of het unieke Vuurtoreneiland. Voor een vakantiedag in eigen land heb je energie nodig. En waarvan krijg je meer energie dan van lekker eten? Maak je vakantiedag dag compleet met een lekkere lunch met pannenkoeken.

Voor groot en klein

Bij Moak Pancakes maak je een vakantiedag in eigen land compleet. Dit pannenkoekenrestaurant is namelijk voor groot en klein. Zo serveren ze naast heerlijke pannenkoeken ook glazen champagne! Ga je voor The Ice Ice Baby pannenkoek, met Saffraan pistache ijs? Of liever voor The G.o.o.d. Morning, met frisse Griekse yoghurt en aardbeien? De pannenkoeken zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Zo zijn alle pannenkoeken zout- en suikervrij. Daarnaast worden ze gemaakt van biologisch tarwemeel, waardoor meer voedingsstoffen behouden worden. Liever een vegan pannenkoek? Ook deze staan op de kaart. Zo zit er voor iedereen wel wat bij. Het ideale uitje met je vrienden of familie.

Meerdere locaties

Maak je vakantiedag in eigen land compleet met pannenkoeken bij Moak Pancakes in Amsterdam. Je kan terecht bij drie locaties: in het centrum, Amsterdam West en De Pijp. Zo hoef je nooit ver te lopen na je bezoek aan een museum of het park. Ondanks dat er dit jaar wellicht geen vakantie in zit, kan je toch je vakantie vieren in eigen land. Wil je meer tips voor uitjes in eigen land? Bijvoorbeeld in het rustgevende Nijmegen? Lees dan ook het blog over uitjes in Nijmegen.

Over de auteur

gea administrator