Diamond painting: Lente activiteit waar je ‘u’ tegen zegt!

doorgea

Diamond painting: Lente activiteit waar je ‘u’ tegen zegt!

De lente vieren met Diamond painting

Zit je (nog) in een winterdipje? En heb je alles geprobeerd om eruit te komen? Dan hebben wij de oplossing voor je: diamond painting! Hiermee vergeet je de wereld om je heen. Je focust je op kleuren, symbolen en steentjes. Zonder dat je het door hebt zijn er uren voorbij. Dat maakt diamond painting tot de ultieme lente-activiteit. Je kunt het lekker buiten doen in de lentezon. En het resultaat is verslavend.

Lente is perfecte tijd voor een groepsproject

De heerlijke lentezon en de langer wordende dagen vormen de perfecte tijd van het jaar voor het starten van een groepsproject, lekker met de meiden! Heerlijk toch om samen een kleurrijke buitenruimte te creƫren met ruimte voor het uitvoeren van ieders diamond painting projectje en er wat lekkers bij te serveren.

Lekker aan de slag

Het maken van een diamond painting kost wel een paar weken. Maar goed; de lente duurt 3 maanden. Als je geregeld tijd aan je hobby besteedt, kan het in sommige opzichten meditatief zijn, omdat het je helpt om je alleen op de taak te concentreren. Ook verlicht het gevoelens van stress en angst. En als je dan weet dat je met je beste vriendinnen knutselt, is dat toch een geweldige tijd, nietwaar?

Diamond painting om aan elkaar cadeau te doen

Weet je wat leuk is? Je hebt allemaal samen aan je projectje gewerkt. En wat is er dan leuker dan elkaar een diamond painting cadeau te doen als blijvende herinnering aan deze ontspannende lenteperiode?

Vier de lente met diamond painting

Er is geen betere manier om deze lente te vieren dan met diamond painting! Dus roep de meiden bij elkaar en ga lekker aan de slag!

Meer tips om leuke dingen te doen vind je hier op onze website

Over de auteur

gea administrator