Ontdek de lekkerste Italiaanse delicatessen

doorgea

Ontdek de lekkerste Italiaanse delicatessen

Wat zijn de lekkerste Italiaanse delicatessen?

Geniet u ook zo van de Italiaanse cultuur met de meest overheerlijke delicatessen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Want het is niet nodig om naar Italië te vliegen om Italiaanse delicatessen te proeven. Dat kan ook gewoon in Nederland, vanuit uw eigen huis of tuin! Wij hebben namelijk de lekkerste Italiaanse delicatessen voor u op een rij gezet en het mooie is, dat u deze producten gewoon in de Nederlandse supermarkt kunt kopen! Maar ook bij diverse horecagelegenheden zijn deze Italiaanse delicatessen verkrijgbaar. Dus wilt u er op uit om een beetje Italiaans te proeven? Lees dan snel dit blog, wij geven u tips om de lekkerste Italiaanse delicatessen te vinden.

Typisch Italiaans: pasta!

Wilt u echt typisch Italiaans eten proeven? Kies dan voor pasta. U kunt zelf in de supermarkt diverse soorten pasta kopen om thuis klaar te maken, maar het is nog leuker om naar een Italiaans pasta restaurant te gaan. Er zijn er namelijk genoeg in Nederland!

Italiaanse pizza

Mocht u geen pasta fan zijn, dan is de Italiaanse pizza een goed alternatief. Veel Italiaanse restaurants hebben in het menu de populairste pasta’s en pizza’s gecombineerd. Dus wilt u een lekkere Italiaanse pizza als avondeten? Zoek dan een Italiaans restaurant uit dat hierin gespecialiseerd is.

Limoncello, limoncello en nog eens limoncello

Wat er echt niet mag ontbreken bij een Italiaanse avond, is overheerlijke limoncello. Deze citroenlikeur is niet alleen als drankje te drinken, maar ook in verschillende etenswaren verkrijgbaar. Denk eens aan de Babà al limoncello of limoncello bonbons. Ook kunt u met limoncello de lekkerste cocktails maken, zoals Italian Mojito of Limoncello Tonica.

Welke Italiaanse delicatessen zijn uw favoriet? Wij horen het graag van u! Neem contact met ons op en laat ons weten welke van de bovengenoemde Italiaanse producten u graag eet of drinkt.

Over de auteur

gea administrator

Geef een reactie