Taxi en RIVM

doorgea

Taxi en RIVM

Veilig met de taxi op pad in Nijmegen

Met de taxi naar uw meeting

Bent u direct op zoek naar een betrouwbaar en Corona veilig taxibedrijf in Nijmegen? Omdat u een belangrijke meeting op het werk heeft dat niet vanaf huis gehouden kan worden? Een taxibedrijf dat u snel naar uw bestemming kan brengen is dan gewenst. Maar hoe vindt u een betrouwbaar en Corona veilig taxibedrijf in regio Nijmegen? In dit blog leest u meer hierover, wij geven u graag handige taxi tips. Lees snel verder voor meer informatie!

Taxibedrijven en RIVM

De meeste taxibedrijven in Nederland volgens netjes de RIVM richtlijnen, zodat de kans op een Corona besmetting in de taxi nihil blijft. Taxichauffeurs letten in deze tijden namelijk extra op het desinfecteren van deurknoppen en het toepassen van spatschermen. Op die manier wordt er alles gedaan om een eventuele besmetting te voorkomen. Ook moet u er zelf op letten dat u geen gezondheidsklachten heeft die kunnen linken met Corona. Voelt u zich verkouden of heeft u koorts? Bestel dan geen taxi en blijf thuis. Alhoewel de taxi een veilige omgeving is en u bijna tot geen kans heeft tot een besmetting, kunt u niet op uw werk naar de meeting.

Met de taxi naar de teststraten

Wilt u uzelf laten testen, maar heeft u geen vervoer om bij de Corona teststraten te komen? Dan kunt u in overleg met het taxibedrijf vragen of zij u willen brengen. Neem in dat geval altijd een mondkapje mee en desinfecteer uw handen. Een mondkapje in de taxi opdoen wordt geadviseerd. De taxi kan u dan zowel brengen als veilig thuis afzetten, u hoeft zich geen zorgen te maken.

Een zakelijke taxi vinden

Heeft u een taxi nodig in Nijmegen? Dan kunt u altijd het beste contact opnemen met een taxibedrijf in uw buurt. Neem contact op met uw taxibedrijf wanneer u vragen heeft over de RIVM richtlijnen of andere onderwerpen. Of neem contact met ons op. De taxi als veilig vervoer naar uw werk of richting de Corona test straten.

Over de auteur

gea administrator

Geef een reactie