De beste cocktails vind je in De Pijp

doorgea

De beste cocktails vind je in De Pijp

Nergens in Amsterdam betere cocktails

Wij zijn voorturend op zoek naar leuk uitjes voor een vriendenfeest of een bedrijfsuitje. Dat is veel werk, maar vooral ook leuk werk. Zo zijn we in Amsterdam op zoek gegaan naar de plek waar je de lekkerste cocktails kunt drinken en waar je ook nog weet wat je drinkt. Onze conclusie is tweeledig: ten eerste, een cocktailbar vinden in Amsterdam is geen kunst. En ten tweede, een goede cocktailbar vinden is wel lastig. Maar toen dat eenmaal gelukt was kwamen we tot de slotsom: in Amsterdam drink je de beste cocktails in De Pijp. Je leest er hieronder meer over.

De lekkerste cocktails van Nederlandse bodem

Is het voor werk of privé? Dat maakt eigenlijk niet uit. Een topavondje met vrienden of collega’s in Amsterdam beleef je in de Amsterdams Pijp. Een wijk die sowieso als zeer bruisend bekend staat. En als je met vrienden of collega’s in die bruisende Pijp de leukste cocktailbar van de stad bezoekt, zit je echt gebakken. Zoals gezegd vonden wij na veel speurwerk – en iets te veel late avonden – de perfecte cocktailbar met de beste cocktails in De Pijp. Ze hebben er een uitgebreid assortiment tot de verbeelding sprekende cocktails met illustere namen als Gin & Tonic, Pornstar Martini, Dark & Stormy en Espresso Martini. Veel van deze cocktails gaan overigens ‘undercover’ met namen als Ginnegapper, Habbelebabs, Rauwdouwer en Gleuvenrijder. Goede Nederlandse namen voor cocktails die bestaan uit drankjes van voornamelijk Nederlandse distilleerderijen.

Amsterdamse cocktails zonder al te veel poespas

In Amsterdam houden ze niet van blaaskaken met veel poespas. De poespas is er in de cocktails in De Pijp dan ook uitgelaten. Wel voldoen ze aan de Amsterdamse wetmatigheden met de benamingen heroïsch, heldhaftig en eigenzinnig. In deze cocktail bar drink je dus vooral stijlvolle cocktails die zonder al te veel bravoure zijn samengesteld.

Workshop cocktails maken

Als je de beste cocktails in De Pijp eenmaal geproefd hebt, wil je ze misschien ook wel zelf kunnen maken. Volg dan met je gezelschap een inspirerende workshop cocktails maken. Je hebt gegarandeerd een gezellige avond. Vind je een workshop cocktails maken iets te spannend voor een uitje met je collega’s? Dan hebben wel een aantal andere tips voor een workshop op onze site in de aanbieding. Wat dacht je van een creatieve workshop of een eet- en drinkworkshop. Ook hartstikke leuk!

Over de auteur

gea administrator