Gevarieerd aanbod vegetarisch eten thuis laten bezorgen

doorgea

Gevarieerd aanbod vegetarisch eten thuis laten bezorgen

Dagje zonder vlees kan prima, ook voor thuis

Even lekker uit eten gaan zit er tijdelijk niet in. Vervelend, maar niet onoverkomelijk. Omdat ze je tijdelijk niet in hun gezellige restaurant aan de Rotterdamse Hartmansstraat kunnen ontvangen, hebben ze bij Gastrobar Hartig een heerlijke delivery & take away kaart met een ruime keuze vegetarisch eten samengesteld. Ook de vegetariër kan dus lekker vegetarisch eten thuis laten bezorgen. Als jij het thuis gezellig maakt, zorgen ze er bij Gastrobar hartig voor dat je van hun shared diner gerechten kunt genieten in je eigen thuisrestaurant. Dus zoek een leuk plekje uit en bestel maar vast.

Lekker vegetarisch eten in je thuisrestaurant

Corona of geen corona? Laat die anderhalve meter samenleving maar even lekker voor wat ie is. Vanmiddag of vanavond houd je je in Rotterdam lekker aan het advies van thuisblijven en ga je genieten van een heerlijke lunch of diner met de lekkerste gerechtjes uit de wereldkeuken van Gastrobar Hartig. Wil je graag vegetarisch eten? Uitstekende keuze. Op de kaart vind je genoeg lekkere en voedzame gerechten voor de vegetariër. Liever een dagje geen vlees, of een combinatie van vis, vlees en vegetarisch eten? Het is allemaal mogelijk.

Vegetarische lunchgerechten

Alle vegetarische gerechten van Gastrobar Hartig op de delivery & take away kaart zijn van topkwaliteit. Wil je lekker vegetarisch lunchen? Ze hebben zeer rijk belegde broodjes met diverse soorten kaas, sla en met verrassende garnituur. Ook heerlijk zijn de caprese- en pastasalade. Wat we zeker even willen noemen is de bijzondere vegan wrap. Maar pas op dat je daar je vingers niet bij op eet!

Vegetarisch dineren

Het is werkelijk fantastisch dat je in deze tijden toch ‘s avonds ook thuis lekker vegetarisch kunt eten, waarbij je kunt kiezen uit diverse gerechten. Dan kun je eens wat vaker bestellen. Begin bijvoorbeeld met een lekker soepje, doe daarbij een heerlijke salade en wat smakelijke bijgerechtjes. Maak je het jezelf graag gemakkelijk? Dan kunnen we je het vega menu van harte aanbevelen. Zo hoef je nergens meer over na te denken, en heb je een compleet menu voor een gezellig dineetje thuis.

Bestellen en afhalen

Gastrobar hartig bezorgt tot 6 km rondom het restaurant, dagelijks tussen 16:30 en 21:30 uur. Afhalen mag uiteraard ook. Dat kan tussen 11:00 en 21:30 uur. Stuur ze even een mailtje als je een lekker ontbijt of lunch van wilt ontvangen! Weet jij ook goede thuisbezorgtips met lekker vegetarisch eten of andere heerlijke gerechten? Neem contact met ons op en we plaatsten ze op onze website

Over de auteur

gea administrator