Creatieve workshops

doorgea

Creatieve workshops

‘Creatieve workshops geven is ook voor alle doelgroepen. Iedereen kan zijn eigen creativiteit uiten en mooie creaties maken. Denk bijvoorbeeld aan een workshop pottenbakken, een workshop schilderen, kleien, mozaïek, tekstbord maken, fotografie, sieraden maken, of een workshop graffiti spuiten. ‘Ik vind een workshop tekstbord maken super leuk. Hierbij kun je je helemaal laten gaan in je creativiteit. Je kunt bijvoorbeeld een welkom bord maken en deze bij de ingang van je woning zetten, of een recept van oma’s appeltaart in de keuken ophangen. Dit is leuk om te maken, en je kunt jouw gemaakte kunstwerk ook nog gebruiken.’

Ontvangt u graag meer informatie over evenementen, uitjes, workshops of activiteiten? Neem een kijkje op deze website van Geen steek te ver.

Over de auteur

gea administrator