Workshop eten of drinken

doorgea

Workshop eten of drinken

‘Zelf ben ik een fan van workshops met eten en drinken. Dit is super gezellig met zowel een grote groep als met een wat kleiner groepje. Bijvoorbeeld een kookworkshop, zoals sushi maken. Leer samen hoe je sushi moet maken. Zo zijn er erg veel workshops met eten waarbij je zelf kunt koken. Geniet na het koken met z’n alle van een (hopelijk) lekkere maal. Een leuke workshop met drank is een workshop cocktails maken. Leer samen hoe je de beste lekkere cocktails moet maken. Drink met je groep lekkere cocktails en maak er een gezellige avond van. Wanneer je niet van cocktails houd kun je er ook voor kiezen om een bier of wijn proeverij bij te wonen. Lekker ergens buiten in de zon zitten, en genieten van diverse soorten speciaal bieren en wijnen. Dankzij de drankjes komt er al meer sfeer in de groep. Zet een hapje er bij en zo heb je een gezellige middag. Je kunt ook een workshop bier brouwen. Zo leer je veel over hoe jouw favoriete weekenddrankje gemaakt word, en kun je jouw eigen gebrouwen biertje benuttigen.’

Wil jij graag meer informatie over workshops met eten en drinken, of wil je een suggestie doen van een workshop die jij gevolgd hebt? Neem dan even contact op met Geen steek te ver. Wij bloggen graag nieuwe updates of toevoegingen over workshops op ons online blog Geen steek te ver. Wanneer je meer informatie wilt over evenementen, uitjes, activiteiten of andere workshops ben je hier aan het goede adres.

Over de auteur

gea administrator