Evenement Jumbo

doorgea

Evenement Jumbo

‘Een Jumbo filiaal bij ons uit de buurt heeft een laser game set gehuurd. Zij hebben de hele winkel omgetoverd in een lasergame baan. Dit is een erg leuk bedrijfsuitje, en dit is betaalbaar. De locatie heb je namelijk al. De winkel werd ingericht met schuimblokken als obstakels, allemaal knipperende verlichting, rookmachines en de ramen waren afgeplakt en de lampen uit. Hierdoor was het super donker op de verlichtingen na. Het was heel leuk om eens wat anders in onze winkel te doen dan werken.’

De relatief jonge medewerkers vonden dit natuurlijk super tof om te doen. Dit is een leuk en goedkoop bedrijfsuitje. Wil jij graag meer informatie over dit bedrijfsuitje? Of over andere evenementen, uitjes, workshops of activiteiten? Neem dan contact op met Geen steek te ver. Wij informeren je graag over dit evenement.

Over de auteur

gea administrator